Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАГОРОДИ ЗА СУМЛІННУ ПРАЦЮ

15 вер 2023

Сьогодні, 15 вересня, у переддень Дня міста, у сесійній залі будівлі виконавчого комітету віншували нетішинців. Завітала на урочистості і народний депутат України Олена Копанчук.

Привітавши присутніх з Днем народження міста, вона вручила грамоти Верховної Ради України Оксані Борковській, директору ЗПО «Будинок дитячої творчості» та Віктору Кондрацькому, директору КП «Благоустрій» - за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм, Подяку Голови Верховної Ради України - Сергію Семенюку, волонтеру - за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, активну громадську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм.

У свою чергу, Сергій Семенюк попросив надати слово його батькові, воїну 116-ої окремої механізованої бригади. Віктор Семенюк щиро подякував нетішинську громаду, міського голову Олександра Супрунюка за підтримку та надання допомоги його підрозділу, який нині воює з російськими загарбниками на Запорізькому напрямку. Він подарував міському голові прапор свого підрозділу з підписами побратимів - знак вдячності за надання їм допомоги.

Відділ з організаційних питань