Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАВЧАЛЬНИЙ РІК НАБЛИЖАЄТЬСЯ - ЗАВТРА ДО ШКОЛИ

31 сер 2023

Завтра стартує новий 2023-2024 навчальний рік - другий навчальний рік в умовах війни.

У Нетішинській МТГ функціонує 5 закладів загальної середньої освіти. Їхнє перепрофілювання та перейменування, відповідно до рішення міської ради, відбулося у липні 2023 року.

Відтепер: ліцей №1 - академічний ліцей; ліцей №2 - гімназія «Гармонія»; ліцей №3 - гімназія «Ерудит»; ліцей №4 - гімназія «Енергія»; ліцей №5 - гімназія «Патріот». У новому навчальному році у 162 їхніх класах навчатиметься 4172 учнів.

Здобувачі освіти 10-х класів Нетішинського академічного ліцею навчатимуться відповідно до обраних профілів: математика, англійська мова; інформатика, право, історія, біологія і екологія.

В умовах автономії адміністрації закладів за рішеннями педагогічних рад мають право самостійного вибору формату проведення урочистих заходів з нагоди початку нового навчального року. Обираючи місце, форми, методи та прийоми проведення заходів, керівниками закладів, педагогами враховуються безпекові стратегії, місткість укриття, вікові особливості учнів; можливості забезпечення класу (школи) технічними засобами навчання.

Разом з тим, у всіх класах пройде патріотичний Перший урок, присвячений захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України; воїнам, які на передовій лінії фронту боронять нашу країну від російських загарбників.

З початком нового навчального року! Незабутніхвам, юні друзі, миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

Відділ з організаційних питань