Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ

15 гру 2023

У четвер, 14 грудня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 12 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності нашої громади.

Рішенням виконкому схвалено звіт про виконання бюджету Нетішинської МТГ за січень-вересень 2023 року; про забезпечення організації харчування дітей у закладах дошкільної та шкільної освіти в 2024 році; затверджено ВСП «Київська дирекція філії «БМЕС» АТ «Укрзалізниця» поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води по об’єкту с. Старий Кривин (станція Кривин); безоплатно передано матеріальні цінності з балансу виконкому на баланс КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» на суму понад 80 тис. грн (генератор дизельний), затверджено проектну документацію нового будівництва міського кладовища за межами Нетішина.

На засіданні виконкому було розглянуто декілька житлових питань: про квартирний облік; про передачу у власність громадян 2-ох житлових приміщень у гуртожитках та про надання дозволу на реєстрацію місця проживання у житловому приміщенні в гуртожитку, що належать до комунальної власності територіальної громади.

Для 21 мешканця Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем, розмір її становить від 5 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань