Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА РОЗГЛЯД ВИКОНКОМУ – АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ГРОМАДИ

12 жов 2023

Під час чергового засідання виконавчого комітету, яке пройшло сьогодні, 12 жовтня під головуванням міського голови Олександра Супрунюка, було обговорено та прийнято 27 важливих для життєдіяльності громади питань.
Одним із перших члени виконкому прийняли рішення про визначення величини опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в місті Нетішин у ІІІ кварталі 2023 року. За КП НМР «ЖКО» закріплено об’єкти нерухомого майна громади на праві господарського відання, а також надано право використання житлових приміщень у гуртожитку на території міста, для тимчасового розміщення громадян з встановленням плати. Підприємцю надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами. Затверджено акт приймання-передачі об'єкта державного житлового фонду у комунальну власність громади.
Підтримані питання щодо внесення змін до ряду рішень виконавчого комітету міської ради, зокрема: «Про комісію щодо забезпечення організації та проведення конкурсу з відбору проєктів для надання поворотної фінансової допомоги для підтримки і розвитку житлового фонду міста Нетішин», «Про надання громадянам житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання громадян», «Про постійну комісію із забезпечення реалізації житлових прав громадян», «Про громадську комісію з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради», «Про уповноваження КП НМР «ЖКО» на розміщення внутрішньо переміщених осіб у житлових приміщеннях в гуртожитку», «Про затвердження Порядку надання одноразової грошової допомоги», «Про надання мешканцям Нетішинської міської територіальної громади одноразової грошової допомоги», а також «Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти у 2023 році», «Про плату за навчання у мистецьких школах».
Розглянуті питання щодо житлових прав громадян. Взято на квартирний облік за місцем проживання на загальних підставах та включено у список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлових приміщень 6 громадян. Підтримано рішення про ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища біля діючого полігону. Погоджено коригування проектної документації по об’єкту «Реконструкція будівлі центру соціальних служб для молоді під будівлю позашкільного навчального закладу».
Надано матеріальну допомогу на вшанування та увічнення пам’яті померлого учасника АТО. Прийнято ряд рішень, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей. Відповідно до звернень, 17 мешканців громади отримають одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем – від 3 до 10 тисяч гривень.
Відділ з організаційних питань