Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

МІСЬКА РАДА ДАЛА СТАРТ БУДІВНИЦТВУ НОВОГО ПРУ

15 гру 2023

У четвер, 14 грудня, відбулась 43 (позачергова) сесія Нетішинської міської ради VII скликання.

Традиційно розпочали свою роботу депутати з хвилини мовчання - данини пам’яті за загиблими воїнами та цивільним населенням в ході російсько-української війни.

Приємна мить перед розглядом порядку денного: з нагоди Дня місцевого самоврядування міський голова Олександр Супрунюк вручив грамоту Хмельницької обласної ради Тамілі Соболик, депутату міської ради, директору Нетішинського академічного ліцею за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, участь в національному відродженні України, вагомий внесок в наближенні перемоги та патріотизм.

Міська рада прийняла рішення про затвердження додаткових штатних одиниць у закладах освіти та структурних підрозділах управління освіти (на виконання Стратегії розвитку освіти Нетішинської МТГ на 2024-2027 роки).

Внесено зміни до ряду програм Нетішинського МТГ: розвитку та підтримки комунальних підприємств охорони здоров’я і надання медичних послуг; соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їхніх сімей; заходів національного спротиву; благоустрою; пріоритетів розвитку громадського суспільства, соціокультурного простору та сприятливого клімату для залучення донорських коштів, спрямованих на розвиток громади; фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення. Також внесено зміни до фінансових планів двох комунальних підприємств міської ради: «Комфорт» та «ЖКО».

Міська рада проголосувала за рішення про початок робіт щодо будівництва захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційного укриття) на території ЗДО №2 «Казка». Зобов’язано управління капітального будівництва вжити заходи щодо організації будівництва такого об’єкта.

Розглянувши пропозиції ВП «Атоменергомаш» ДП «НАЕК Енергоатом», міською радою погоджено розміщення майданчика для будівництва технологічного комплексу з виробництва тепловиділяючих збірок поблизу Нетішина за межами земель міської ради. Таке будівництво відбуватиметься на території Крупецької громади.

Відділ з організаційних питань