Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

КВІТИ ПАМʼЯТІ – ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ

29 вер 2023

????????Кожна крапля сльоз і крові

То ціна є нашій волі

Змиєм зло залізним градом

Сонце встане над курганом

????????Сьогодні, 29 вересня, відбулося покладання квітів до Алеї Пам’яті Героїв України і пам’ятного знака Героям Небесної Сотні. У вшануванні взяли участь міський голова Олександр Супрунюк, секретар міської ради Іван Романюк, заступник міського голови Василь Мисько, керуюча справами виконкому Любов Оцабрика, генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, заступник генерального директора Богдан Шмигельський, рідні та близькі полеглих бійців, військовослужбовці, поліцейські, рятувальники, волонтери, молодь та громадськість міста.

????????Пам'ять усіх тих, хто загинув, захищаючи Україну, присутні вшанували хвилиною мовчання. Цього ж дня квіти лягли до підніжжя пам’ятників воїнів-героїв на кладовищах садибної забудови міста та Старого Кривина.

????????51 наш земляк віддали свої життя захищаючи рідну державу. Їхні імена назавжди залишаться викарбуваними в історії нашої держави. Вічна шана і пам’ять їм. Нетішинська громада пишається кожним захисником і захисницею. Усіма, хто і нині стоїть на сторожі спокою та мирного неба. Ці воїни постійно доводять, що українців ніколи не зламати.

????????Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань