Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАТВЕРДЖЕНО ФАКТИЧНУ МЕРЕЖУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ

18 вер 2023

Засідання виконкому

????У четвер, 14 вересня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено близько 30 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

????Рішенням виконкому затверджено план заходів щодо складання проекту бюджету громади на 2024 рік. Складанням проекту бюджету перейматиметься фінансове управління виконкому.

????Внесено зміни до рішень виконкому від 27 липня 2023 року про встановлення тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, на теплову енергію. При цьому в рішеннях зазначено, що протягом дії воєнного стану в Україні та 6 місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, тарифи застосовуватимуться на рівні, встановленими рішеннями виконкому від 24 червня 2021 року.

????Прийнято рішення про встановлення для ВП «ХАЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення: 34, 06 грн за 1 куб.м (з ПДВ) - тариф на централізоване водопостачання; 32,76 грн за 1 кубм - тариф на централізоване водовідведення. Це рішення набере чинності від 1 січня 2024 року.

????Також внесено зміни до попереднього рішення виконкому щодо платних послуг у КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» (зміни стосуються забезпечення харчуванням військових, які проходять реабілітацію в мед закладі).

????Затверджено фактичну мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Нетішинської МТГ на 2023/2024 навчальний рік. Так, серед іншого, загалом освітнім процесом охоплено 5 704 дитини (1526 – в 9-ти закладах дошкільної освіти; 4178 – в 5 -ох закладах загальної середньої освіти); в різних гуртках 3-ох закладів позашкільної освіти навчатимуться 1558 учнів, в 7-ми групах продовженого дня - 210 учнів.

????Встановлено плату за навчання у 2-ох мистецьких школах: «Нетішинська художня школа» та «Нетішинська школа мистецтв». Слід зазначити, що у художній школі діятимуть 2 нові платні відділення образотворчого мистецтва: для учнів, які готуються до вступу до вищих навчальних закладів та для дорослих.

????Житловим питанням було присвячено 7 питань порядку денного: надання громадянам дозволу на реєстрацію місця проживання у житлових приміщеннях, що належать до комунальної власності територіальної громади; про надання громадянам житлових приміщень у гуртожитках; про продовження громадянам терміну проживання у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян; про передачу у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках, що належать до комунальної власності територіальної громади; про квартирний облік; про включення житлових приміщень до фонду житла для тимчасового проживання громадян та ін..

????На засідання виконкому були розглянуті та мали позитивні рішення питання, пов’язані захистом прав дітей: надання дозволу нам укладення договору про розподіл спадкового майна від імені малолітніх дітей; про встановлення опіки над майном неповнолітнього та призначення опікуна над ним та ін..

????Відповідно до рішення виконкому, для 20 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Сума її становить від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань