Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАТВЕРДЖЕНО МЕРЕЖУ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ ГРОМАДИ

03 жов 2023

????Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради під головуванням міського голови Олександра Супрунюка. На порядок денний було винесено 22 питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

????На засіданні виконкому прийнято рішення про здійснення у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених для УКБ виконкому, перерозподіл видатків бюджету громади на 2023 рік на виконання проектних робіт та робіт по улаштуванню систем протипожежного захисту та блискавозахисту в освітніх установах та закладах нашої громади.

????Затверджено контингент учнів та фактичну мережу класів мистецьких шкіл Нетішинської МТГ на 2023-2024 навчальний рік. Так, загалом у МШ «Нетішинська школа мистецтв» з 8-річним строком навчання пізнаватимуть світ прекрасного 87 учнів, з 6-річним – 17, з 4-річним – 203. У їхньому переліку предмети: фортепіано, скрипка, віолончель, баян, акордеон, бандура, гітара, духові інструменти, сольний спів, хоровий клас (музичний інструмент), клас народної музики. У МШ «Нетішинська художня школа» навчатиметься: художньо-графічне відділення - у 22 класах -217 учнів; декоративно-ужиткове відділення – у 10 класах – 101 учень.

????Взято до відома хід виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року.

Прийнято рішення про початок опального періоду 2023/2024 року: від 1 жовтня - у закладах освіти, культури, охорони здоров’я, від 15 жовтня – у житлових будинках, інших будівлях соціально-культурного і промислово-побутового призначення та у житловому фонді Старого Кривина за умови, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становитиме 8°C.

????Відповідно до актів обстеження зелених насаджень на території кладовища в Старому Кривині, прийнято рішення про їхнє видалення.

????Утворено комісію з питань передачі об’єкта житлового державного фонду в комунальну власність Нетішинської МТГ житлового будинку № 60д по вулиці Перемоги в Старому Кривині та затверджено її персональний склад.

????Рішенням виконкому надано 4 малолітнім дітям статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

????Серед прийнятих рішень: затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на IV квартал 2023 року; продовжено ТзОв «АТБ-Маркет» дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами на проспекті Незалежності, вулицях Чорновола та Шевченка; внесено зміни до попередніх рішень виконкому; безоплатно передано матеріальні цінності від УКБ виконкому на баланс КП «Комфорт» та гімназії «Ерудит» та ін.

????Для 30 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку з важким матеріальним становищем. Сума її становить від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань