Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

10 бер 2023

У четвер, 9 березня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на якому розглядались питання, що стосувались різних сфер діяльності міської територіальної громади.

Взято до відома виконання фінансового плану комунальних підприємств «Благоустрій», СМСЧ м. Нетішин» та «Агенція місцевого розвитку».

Безоплатно передано на баланс КП «Благоустрій» в господарське відання автомобіль Mitsubishi з балансу виконавчого комітету» та об’єкти Нетішинської МТГ, які перебувають у комунальній власності (проїзну частину дороги від ПАТ «БУ №3» до бетонно-розчинного заводу, проїзну частину дороги від бетонно-розчинного заводу до КВП МУ-13 «ЕПЗМ»; проїзну частину дороги від автозаправної станції АТП ПАТ «УБ ХАЕС» до ПАТ «Західенергомонтажвентиляція»).

На засіданні виконкому прийнято рішення про видалення зелених насаджень на території

міста, відповідно до акта обстежень та затверджено акт приймання-передачі окремого індивідуального майна до комунальної власності Нетішинської МТГ.

Розглянуто 6 «житлових» питань, серед них: про квартирний облік; про продовження терміну проживання у житловому приміщенні гуртожитку з фонду житла для тимчасового проживання громадян; про надання дозволу на реєстрацію місця проживання у кімнаті гуртожитку і т. ін.

Для 14 мешканців територіальної громади надано одноразову грошову допомогу на лікування. Розмір її становить від 3 до 8 тис. грн.

Відділ з організаційних питань