Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО – РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО

09 чер 2023

????Сьогодні, 8 червня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 29 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

????Так, відповідно до рішення виконкому, з 1 липня встановлено новий тариф на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал - вул.Солов’євська» в розмірі 15 грн та на приміському автобусному маршруті загального користування «Нетішин – Старий Кривин» №2 у розмірі 15 грн.

З 10 червня діятиме новий розклад руху автобусів на приміському маршруті загального користування «Нетішин - Старий Кривин» №2 (зміни пов’язані зі зміною в розкладі руху потягів).

????Внесено зміни до Положення про перерахунок плати за послугу з поводження з побутовими відходами за період тимчасової відсутності споживача та/або членів його сім’ї – спрощено процедуру здійснення перерахунків за послугу в період дії воєнного стану для мобілізованих споживачів.

????Прийнято рішення щодо передачі майна Нетішинської МТГ з балансу виконкому на баланс КП «Благоустрій» - сирена повітряної тривоги та прилад віддаленого керування системи оповіщення повітряної тривоги. Утворено відповідну комісію та затверджено її склад.

????Два рішення виконкому стосувались видалення зелених насаджень на території міста та Старого Кривина, відповідно до попереднього акту обстежень.

????На засіданні виконкому прийнято рішення про ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища ( у районі «поля чудес», за АЗС «ОККО»). Роботи виконуватиме КП «Благоустрій».

????Затверджено витяг з протоколу спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло Нетішинської міської територіальної громади на 2017-2027 роки» про надання працівнику бюджетної сфери безвідсоткової цільової позики в сумі 300 тис. грн терміном на 5 років на придбання двокімнатної квартири.

????Затверджено Порядок надання адресної соціальної допомоги для оздоровлення та відпочинку дітей Нетішинської МТГ, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Також встановлено на 2023 рік розмір такої допомоги – не більше 12 тис. грн.

????Декілька рішень виконкому стосувались захисту прав дітей: збереження права на користування житлом; надання дозволу на укладення договору дарування житлового будинку, право користування яким мають малолітні діти; надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу частини приватної квартири, право користування якою мають неповнолітня дитина та малолітня.

????Для 18 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем в сумі від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань