Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У НЕТІШИНІ ОБЛАШТУЮТЬ АЛЕЮ ГЕРОЇВ

28 лип 2023

У четвер, 27 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На розгляд було винесено 21 питання, що стосувались різних сфер діяльності територіальної громади.

????На засіданні виконкому було прийнято рішення про перерозподіл бюджетних призначень спеціального фонду громади. Так, в межах загального обсягу бюджетних призначень по спеціальному фонду зменшено бюджетні призначення (220 тис. грн.) на придбання одноканального електролігуючого генератора та спрямовано їх для КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» на придбання ліжок для прийому пологів.

????Рішенням виконкому встановлено плату за проживання в гуртожитку та за участь в утриманні місць загального користування та прибудинкової території: просп. Незалежності, 10 - 13,79 грн з ПДВ за кВ.м та 13, 25 грн з ПДВ для кімнат на І поверсі, за ліжко-місце - 445 грн з ПДВ (з урахуванням вартості електроенергії); вул. Набережна, 3 – 440 грн з ПДВ за ліжко-місце (з урахуванням вартості електроенергії).

????Прийнято рішення про відзначення у Нетішинській МТГ Дня Прапора України та 32-ої річниці Незалежності України: утворено організаційний комітет, затверджено його склад та план заходів. Серед інших заходів, облаштування до Дня Незалежності України Алеї Героїв з фотографіями мешканців нашої громади, які віддали свої життя у російсько-української війни від лютого 2014 року, та виділено необхідні кошти. Також утворено організаційний комітет до відзначення у громаді Дня молоді, затверджено його склад та план заходів.

????Встановлено ВП ХАЕС тарифи теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії, гарячої води. Вони вступлять в дію лише після закінчення воєнного стану в Україні та 6 місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено чи скасовано. Нині ж діють тарифи, встановлені рішенням виконкому від 24 червня 2021 року.

????Затверджено площі територій та зелених насаджень для обслуговування КП «Комфорт» - (305 тис. кв.м - загальна площа території зелених насаджень, 536732,0 кв.м - загальна площа для прибирання).

????Відповідно до попередніх актів обстежень зелених насаджень, прийнято рішення про видалення дерев на території Нового Кривина та в районі буд. №1 на вул. Чорновола.

????Для 17 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань