Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РІШЕННЯ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

27 кві 2023

Сьогодні, 27 квітня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 12 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

????Погоджено ВП «Хмельницька АЕС» розміщення обладнання спеціальної системи оповіщення на дахах та технічних поверхах 2 будівель комунальної власності, також надано згоду ХАЕС на встановлення дорожнього дзеркала на вул. Лісова.

????Передано дизельний генератор (322 тис. грн) з балансу виконавчого комітету на баланс ЗДО №6 «Веселка» в оперативне управління, утворено відповідну комісію та затверджено її персональний склад.

????Утворено Нетішинську міську субланку Шепетівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області, затверджено відповідне Положення.

????Відповідно до акта обстежень зелених насаджень прийнято рішення про їхнє видалення в районі буд №9 на просп. Незалежності.

????Передано у приватну власність громадян 2 приміщення у гуртожитках (вул. Набережна, 3 та вул. Варшавська, 9), які використовувались на умовах найму.

????Рішенням виконкому затверджено наказ ВП «Хмельницька АЕС» про виділення службового житла працівнику підприємства та включено приміщення в гуртожитку на просп. Незалежності, 12 до фонду житла для тимчасового проживання громадян, які перебувають у місті у зв’язку з роботою, або опинились у надзвичайно складних життєвих умовах.

????Декілька прийняти рішень стосувались захисту прав дітей: про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; надання дозволу на укладання договору дарування приватної квартири, право користування якою має малолітня дитина і т. ін..

????Для 15 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем, розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань