Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗА АДМІНІСТРАТИВНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ ДОВЕДЕТЬСЯ ВІДПОВІДАТИ

29 сер 2023

Днями відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Головувала на ньому Оксана Латишева, заступник міського голови, голова комісії.

Розглянуто 8 справ про адміністративні правопорушенні. Так, за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів (ст. 152 КУпАП) рішенням адмінкомісії накладено адмінстягнення у вигляді штрафу на водія за паркування свого авто на газоні (850 грн) та на жінку, яка викидала з балкона своєї квартири сміття (1360 грн); за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями (ч.2 ст.156) суб’єкту господарювання доведеться сплатити штраф у сумі 6800 грн за продаж спиртних напоїв особі, що не досягла 18-річного віку; за порушення правил утримання собак і котів (ч.1 ст. 154) жительку Старого Кривина оштрафовано на 170 грн; за перебування на робочому місці у нетверезому стані (ч.1 ст.179) нетішинець має сплатити штраф у сумі 85 грн; «збідніє» на 850 грн кишеня ще одного нетішинця за завідомо неправдивий виклик поліції (ст. 183).

Дві адміністративні справи рішенням адмінкомісії закрито: в зв’язку із закінченням строку, протягом якого можна особу притягнути до адмінвідповідальності та у зв’язку з відсутністю складу адмінправопорушення.

Відділ з організаційних пита