Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З КОРИСТЮ ПРОВЕДЕНИЙ ВИХІДНИЙ ДЕНЬ

08 тра 2023

У неділю, 7 травня, до виконавчого комітету міської ради завітали юні гості – екскурсію будівлею їм провела Оксана Латишева, заступник міського голови. Вони побували в кабінеті міського голови, сесійній залі та у відділі технічного забезпечення оглянули роботу системи відеоспостереження в місті.

Організатором такої екскурсії виступив волонтерський штаб «Жіночий батальйон». Він у межах проєкту «Надання екстреної допомоги внутрішньо переміщеним особам у Вінницькій та Хмельницькій області в партнерстві з БО Міжнародний благодійний фонд "Руки друзів" за підтримки Гуманітарного Фонду України Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine розпочав роботу по мініпроєкту « Інтеграційний табір вихідного дня», закладеному і схваленому координаторами і партнерами.

Це була перша екскурсія. Того ж дня діти, а це ті, які мають статус внутрішньо переміщених осіб і мешкають у нашому місті, та нетішинці, побували з екскурсією в 3-ому Державному пожежно-рятувальному загоні м. Нетішина та місцевому відділку поліції.

Діти отримали максимум задоволення.

Відділ з організаційних питань