Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

18 сер 2023

Воїн Микола Козак назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

У суботу, 19 серпня, о 14.00, відбудеться прощання з Небесним Лицарем –мужнім Воїном

45-річним мешканцем Старого Кривина Миколою Козаком, солдатом 3-ої обслуги міномета мінометного взводу 2-ої роти оперативного призначення 3-го батальйону оперативного призначення в/ч А3017. Він загинув 11 серпня в результаті ворожого мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Просимо громаду не бути байдужою і зустріти героя з державною символікою о 13.40 біля стели «Нетішин» зі сторони Славути. Траурний кортедж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України до площі перед будівлею виконавчого комітету.

Після прощання траурний кортедж з домовиною Героя з площі рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності в напрямку міського ринку, а далі - до Старого Кривина, до будинку N11 на вулиці Привокзальній, де жив Микола Козак. Потім - до сільського Свято-Дмитрівського храму, де відбудеться чин похорону.

Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

19, 20 та 21 серпня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба. У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

СЛАВА ГЕРОЯМ!

Виконавчий комітет