Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

23 лип 2023

Воїн Дмитро Гузовський назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…
У понеділок, 24 липня, об 11.00 відбудеться прощання з нетішинським Небесним Лицарем – мужнім Воїном Дмитром Гузовським, солдатом 1 протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону в/ч А2120. Він загинув 13 червня під час виконання бойового завдання біля н.п. Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області від рук російських загарбників.
Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою о 10.40 біля стели «Нетішин» зі сторони Славути.
Траурний кортедж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України до площі перед будівлею виконавчого комітету.
Після прощання чин похорону Героя відбудеться у римо-католицькому костелі Матері Божої Ченстоховської - траурний кортедж з площі рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності, вулицями Будівельників, Лісова.
Віддати шану Воїну-Герою Дмитру Гузовському - обов’язок кожного з нас.
24, 25 та 26 липня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба. У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.
СЛАВА ГЕРОЯМ!
Виконавчий комітет