Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГЕРОЙ ЗЛЕТІВ У ВІЧНІСТЬ, ЩОБ ЗАХИЩАТИ НАС З НЕБЕС

04 жов 2023

????????Сьогодні, 4 жовтня, скорботний день для жителів нашої громади. Нетішинці зустріли та провели до Славетного Новітнього Українського Небесного Війська Героя, нашого земляка, вірного сина України Дмитра Семенюка.

????У хороброго воїна, стрільця аеромобільного відділення 2, аеромобільного батальйону в/ч А 4355, який мужньо боронив рідну землю, її волю, незалежність - не витримало серце. Людські можливості не безмежні… Страшна війна… Неймовірно високою ціною дається мирне небо над головою… Невимовні і непоправні втрати…

????І знову журливо «Плине кача…» лунало над містом. Живим коридором, на колінах, з прапорами та квітами в руках, містяни зустрічали 39-річного полеглого захисника на щиті.

????️????????У війни немає розмежування за статтю, віком чи званням. Вона завжди, не питаючи, забирає найкращих.

На площі перед будівлею громада прощалася з Воїном-Героєм. Люди не стримували сліз...

????????Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя до Собору архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де священнослужителі провели чин похорону.

Пекучий біль втрати стискає серце України, не даючи видихнути, адже щодня із гирла війни надходять моторошні звістки, які сповіщають про найстрашніше - загибель тих, хто мав жити і вести до розквіту Батьківщину.

????????????Схиляємо голови в скорботі та висловлюємо всією громадою щирі співчуття близьким Дмитра Семенюка. Жодними словами не загоїти рани в душі найрідніших, але світлий спомин про Воїна назавжди в наших серцях.

Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові! Царство Небесне Воїну! Герої не вмирають!

Відділ з організаційних питань