Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВІН ПОПОВНИВ НЕБЕСНИЙ СТРІЙ…

14 сер 2023

Герої не вмирають

Кривава війна, підло розпочата російськими окупантами, продовжує приносити нестерпний біль та горе в наші родини, в нашу громаду...

Сьогодні, 14 серпня, Нетішин вклонився в пошані перед Максимом Данилюком - нашим Воїном, нашим Героєм, нашим Захисником, старшим солдатом, стрільцем-помічником гранатометника 3 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 1 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону в/ч А 0224. він загинув героїчною смертю на від рук російської орди 8 серпня поблизу Новомихайлівки Покровського району Донецької області. На жаль, доля подарувала нашому славному захисникові коротке життя - лише 38-років… Але присвятив він його боротьбі за незалежність своєї Батьківщини.

З кожним трауром, коли ми схиляємо коліна і голови, зустрічаючи наших загиблих воїнів на війні, ми відчуваємо біль від втрат наших Героїв-земляків і невимовний жах сковує наші душі - гинуть найкращі.

На площі перед адмінбудівлею виконкому сотні нетішинців віддали шану Герою. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України.

Чин похорону звершено у Соборі святого архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ. Поховали Воїна-Героя Максима Данилюка на сільському кладовищі у Великому Скниті

Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти родину Новітнього Героя. В ці гіркі хвилини нетішинська громада щиро розділяє горе сім’ї, схиляє голови у глибокій скорботі.

Вічна пам'ять і Царство Небесне Воїну!

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Відділ з організаційних питань