Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

...ВІН ПОВЕРНУВСЬ ДОДОМУ НА ЩИТІ

06 бер 2023

Знову смуток і біль... І знову тужлива "Пливе кача..." линула над містом, а церковні дзвони холодили душу... Плачуть сльозами смутку і жалоби небо і рідна земля, яка навіки приймає в обійми одного з найкращих своїх синів.

...Сьогодні, 6 березня, Нетішинська громада, стоячи на колінах живим коридором, зі сльозами на очах зустрічала та проводжала в останню путь свого мужнього Воїна – солдата-навідника Олега Шевченка. Через 2 дні, 8 березня, він святкував би своє 43 річчя…

27 лютого Воїн помер у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні від важких поранень, отриманих 23 лютого під час бою поблизу населеного пункту Дубове-Василівка Бахмутського району Донецької області.

Багатолюдним було прощання з Олегом Шевченком на площі. У невимовному горі матуся, родина, близькі, вся Нетішинська громада…

У Соборі святого архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ звершено чин похорону за загиблим Воїном. Очолив службу архімандрит Владислав.

Поховали Героя Олега Шевченка в його рідних Крупцях, на сільському кладовищі.

Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі… Глибоко сумуючи, всі нетішинці поділяють з рідними цей невимовний біль втрати.

Пам’ятатимемо кожного захисника, який заплатив найвищу ціну задля Перемоги та щасливого майбутнього України.

Вічна пам'ять тобі, Український Воїне, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Честь і шана Герою.

Відділ з організаційних питань