Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВІДЗНАЧЕНО КРАЩИХ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ

16 бер 2023

Щороку у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Сьогодні, у четвер, 16 березня, у переддень професійного свята, керівництво області зустрілося з представниками житлово-комунальної галузі Хмельниччини.
Голова обласної ради Віолета Лабазюк та начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій подякували працівникам цієї важливої для життєдіяльності області сфери за щоденну титанічну роботу на благо Хмельниччини. Працівникам житлово-комунальної сфери області (загалом налічується 94 підприємства) були вручені грамоти та подяки обласної військової адміністрації та обласної ради. Серед нагороджених і працівники нетішинських комунальних підприємств.
Відповідно до розпорядження начальника Хмельницької обласної військової адміністрації, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу надання населенню житлово-комунальних послуг та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення нагороджено почесною грамотою обласної військової адміністрації Людмилу Мирончук, головного бухгалтера КП НМР «Благоустрій»; вручено подяки Оксані Михалевській, дорожньому робітнику КП НМР «Благоустрій», майстру КП НМР «ЖКО» Світлані Музиці, начальнику дільниці з експлуатації та ремонту сантехобладнання КП НМР «ЖКО» Володимиру Жогану, прибиральниці службових приміщень КП НМР «Комфорт» Оксані Федоровій.
Вітаємо! Нетішинська громада пишається вами!
Відділ з організаційних питань