Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

31 лип 2023

Воїн Ігор Кузьмін назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

У вівторок, 1серпня, об 11.00, відбудеться прощання з нетішинським Небесним Лицарем –мужнім Воїном Ігорем Кузьміним, 1975р.н., старшим сержантом, стрільцем-помічником гранатометника 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону в/ч А0501.Він загинув 27 липня від рук російських загабників під час виконання бойових завдань поблизу н.п Кліщіївка Бахмутського району на Донеччині.

Просимо громаду не бути байдужою і зустріти героя з державною символікою о 10.40 біля стели «Нетішин» зі сторони Славути.

Траурний кортедж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, до будинку 10 на проспекті Незалежності (гуртожиток, де проживав Воїн), проспектом Героїв України до площі перед будівлею виконавчого комітету.

Після прощання траурний кортедж з домовиною Героя з площі рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбудеться чин похорону. Поховають Ігоря Кузьміна, на міському кладовищі в Славуті.

Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

1, 2 та 3 серпня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба. У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

СЛАВА ГЕРОЯМ!

Виконавчий комітет