Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВОЇН ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ …

21 кві 2023

Сьогодні, 21 квітня, нетішинці віддали останню шану Герою російсько-української війни.
… «Плине кача…» тужливо линула над містом - схиливши голови, стоячи на колінах, зі сльозами на очах громада зустрічала Воїна-Героя 38-річного Олега Дубича, водія 2 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 5 аеромобільної роти 2 аеромобільного батальйону військової частини А4355, який загинув 16 квітня в результаті артилерійського обстрілу в районі Бахмуту Донецької області. Російська куля обірвала ще одне життя нашого Героя. Клята війна продовжує забирати життя найкращих синів та доньок України.
У Соборі Святого архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ відбувся чин похорону за загиблим. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України.
Боляче… Серце рветься на шматки …Невимовні і непоправні втрати ми несемо щодня заради свободи і незалежності нашої держави. Надзвичайно високою ціною дається нам наше майбутнє.
На жаль, словами не загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить нетішинська громада поділяє горе близьких та рідних Олега Дубича.
Дякуємо за подвиг і низько схиляємо голови у глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю Героя-Захисника.
Слава Героям! Герої не вмирають!
Відділ з організаційних питань