Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

12 сер 2023

Воїн Максим Данилюк назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

У понеділок, 14 серпня, о 12.00, відбудеться прощання з нетішинським Небесним Лицарем –мужнім Воїном Максимом Данилюком, 1985 р.н., старшим солдатом, стрільцем-помічником гранатометника 3 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 1 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону в/ч А 0224.

Він загинув 8 серпня від рук російських загабників під час виконання бойових завдань поблизу Новомихайлівки Покровського району на Донеччині.

Просимо громаду не бути байдужою і зустріти героя з державною символікою о 11.40 біля стели «Нетішин» зі сторони Славути.

Траурний кортедж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України до площі перед будівлею виконавчого комітету.

Після прощання траурний кортедж з домовиною Героя з площі рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності до Собору архистратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбудеться чин похорону. А далі - до Великого Скнита, що на Славутчині, де на сільському кладовищі відбудеться поховання Максима Данилюка.

Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

14, 15 та 16 серпня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба. У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

СЛАВА ГЕРОЯМ!

Виконавчий комітет