Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

23 сер 2023

Воїн Костянтин Стасюк назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

У п’ятницю, 25 серпня, об 11.00, відбудеться прощання з Небесним Лицарем - мужнім Воїном - 45-річним нетішинцем Костянтином Стасюком, головним сержантом 3-го взводу оперативного призначення 2-ої роти оперативного призначення 3-го батальйону оперативного призначення в/ч 3017. Він загинув 19 серпня в результаті ворожого мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою о 10.40 біля стели «Нетішин» зі сторони Славути. Траурний кортедж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, вулицею Будівельників до будинку №4, де проживав Воїн. А далі вулицею Будівельників, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України, до площі перед будівлею виконавчого комітету.

Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

25, 26 та 27 серпня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба. У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Виконавчий комітет