Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

28 гру 2023

Воїн-Захисник Юрій КЛИМЧУК назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

У п’ятницю, 29 грудня, об 11.00, відбудеться прощання з Небесним Лицарем – 49-річним мешканцем Старого Кривина ЮРІЄМ КЛИМЧУКОМ, сапером відділення інженерно-саперного взводу десантно-штурмового батальйону в/ч А0224. Він загинув 26 грудня під час виконання бойового завдання поблизу села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою. Траурний кортеж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України до площі перед будівлею виконкому, де відбудеться прощання з Воїном.

Після прощання траурний кортеж рухатиметься до Старого Кривина проспектом Героїв України, проспектом Незалежності, до будинку №5 на проспекті Незалежності (Панорама), де буде організована посадка в автобус для поїдки в Старий Кривин для прощання з ЮРІЄМ КЛИМЧУКОМ. Чин похорону відбудеться в Свято-Дмитрівському сільському храмі.

Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

29, 30, 31 грудня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба.

У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Виконавчий комітет