Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

26 сер 2023

Воїн-Захисник Олексій Шевчук назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

????????У понеділок, 28 серпня, о 13.00, відбудеться прощання з Небесним Лицарем - нетішинцем Олексієм Шевчуком, молодшим лейтенантом, заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення роти зв'язку тилового командного пункту польового вузла в/ч А4722.

23 серпня він помер у Запорізькій обласній клінічній лікарні. 14 серпня під час виконання бойового завдання в результаті атаки дрона Воїн отримав тяжкі поранення. Лікарі боролись за життя нашого Героя... Але серце не витримало...

????????Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою о 12.30 біля стели «Нетішин» зі сторони Славути.

????????Траурний кортедж рухатиметься до світлофора, вулицею Енергетиків до будинку N7 на вулиці Варшавська. А далі - вулицею Варшавська, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України, до площі перед будівлею виконавчого комітету.

????????Після прощання траурний кортедж рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності, вулицею Будівельників до Собору Ікони Божої Матері "Неопалима Купина" ПЦУ, де відбудеться чин похорону.

Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

????????28, 29 та 30 серпня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба.

У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Виконавчий комітет