Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Воїн-Захисник ОЛЕКСАНДР ЛІТВІНЕНКО назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

30 вер 2023

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

????????Воїн-Захисник ОЛЕКСАНДР ЛІТВІНЕНКО назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

????????У понеділок, 2 жовтня, об 11.00, відбудеться прощання з Небесним Лицарем - нетішинцем, Олександром Літвіненком, солдатом, вогнеметником вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту, в/ч А4355.. Він загинув 23 вересня під час мінометного обстрілу в районі н.п. Бахмут Бахмутського району Донецької області.

????????Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою. Траурний кортедж рухатиметься від блокпоста вулицею Старонетішинська, вулицею Шевченка до будинку №8, де проживав Олександр Літвіненко. А потім – вулицею Шевченка до площі перед будівлею виконкому, де відбудеться прощання з Воїном.

????????Після прощання траурний кортедж рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності, до Собору архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбудеться чин похорону за загиблим.

????????Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

2, 3 та 4 жовтня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба.

????????У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

????????Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Виконавчий комітет