Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВОНИ ПІШЛИ З МАЙДАНУ В НЕБО

20 лют 2023

Сьогодні, 20 лютого, вся країна вшановує пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій на Майдані, тих хто відстоював права та свободу людини, європейське майбутнє України. Це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо. Україна заплатила надто високу ціну за звільнення від диктатури та свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи.

9 річниця жахливих подій на Майдані. Тоді, на зламі 2013-2014 років українці зробили свій вибір. Це був початок війни, яку росія почала проти України. Прямо з майдану тисячі добровольців одразу пішли на фронт. А 24 лютого 2022 року фронт розтягнувся більше, ніж на 3 тис. км - розпочалась вирішальна битва з росією.

Ми продовжуємо сьогодні боротьбу за свободу, за майбутнє, за незалежність. Згадуючи і вшановуючи загиблих Героїв Майдану, не забуваймо ні на мить, що їхню справу ми продовжуємо сьогодні на фронті.

Майже рік повномасштабного вторгнення 9-річної війни.

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні і нетішинці. Біля пам’ятного знаку пройшов меморіальний захід, на якому хвилиною мовчання віддали їм шану. Перед присутніми виступили заступник міського голови Василь Мисько та заступник генерального директора ВП ХАЕС Володимир Гудзь.

Відділ з організаційних питань