Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Адмінкомісія: ЗА СВОЇ ВЧИНКИ ПОТРІБНО ВІДПОВІДАТИ

14 лют 2023

У понеділок, 13 лютого, відбулось чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. Головувала на ньому Оксана Латишева, заступник міського голови, голова комісії.

Було розглянуто 9 адміністративних справ про адміністративні правопорушення. Переважна їхня більшість (5) - за паркування авто на зелених насадженнях (152 КУпАП - порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). На осіб, які вчинили правопорушення, рішенням адмінкомісії накладено адмінстягнення у вигляді штрафів - від 340 до 850 грн.

За неправдивий виклик спеціальних служб (ст. 183 КупАП) мешканцю Старого Кривина доведеться сплатити 850 грн штрафу. Він зателефонував до рятувальників з повідомленням про пожежу в його будинку, що згодом не підтвердилось.

На продавця одного з магазинів, що у Старому Кривині, накладено штраф 6 800 грн за продажу сигарет поштучно (ч. 2 ст. 156 КУпАП Порушення правил торгівлі тютюновими виробами).

Одну справу рішенням комісії закрито за відсутністю факту правопорушення, ще одну - направлено на доопрацювання.

Відділ з організаційних питань