Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«МИ ВСІ ЄДИНІ» - БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЄКТ НА ПІДТРИМКУ РОДИН ВІЙСЬКОВИХ

02 тра 2023

У Нетішині започатковується важлива соціально-громадська ініціатива. Штаб допомоги ЗСУ м. Нетішин спільно із психологом, тренеркою Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна» Тетяною Захаревич-Любченко розпочинають актуальний благодійний проєкт "Ми всі єдині", направлений на підтримку родин військовослужбовців.

✅️Сьогодні сім’ї наших воїнів кожного дня стикаються з почуттям страху за життя і здоров’я мобілізованого члена родини, підвищеним рівнем внутрішньої тривоги та психологічними переживаннями.

✅️Що ж слід робити сім’ям військовослужбовців, щоб уникати подібних психологічних станів та стати підтримкою для свого воїна? Відповідь на це запитання ви зможете отримати у групі взаємопідтримки.

✅️Що таке група взаємопідтримки? Це група до 10 учасників та психолога, які разом створюють простір довіри та психологічної безпеки.

Мета таких зустрічей - об'єднати людей між собою у коло взаємопідтримки та надати інструменти для покращення самопочуття при різних емоційних станах.

✅️Чому варто приєднатися?На таких зустрічах можна бути собою, проявляти різні емоції, ділитися досвідом та власними переживаннями, вислухати інших, отримати поради спеціаліста. Тут можна говорити, а можна мовчати. Можна бути далі, а можна піти.

✅️Хто може звертатися? Дружини та чоловіки, матері та батьки, сестри та брати, кохані та інші члени родин військовослужбовців.

✅️Отже, запрошуємо родини військовослужбовців приєднатися до першого кола підтримки, яке відбудеться 4 травня, о 17.30, у приміщенні Нетішинського ліцею №1.

✅️Як приєднатися та дізнатися деталі?

Зателефонувати або написати 067-382-07-59 (Катерина Янович).

Виконавчий комітет