Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«МЕДИЧНИЙ ПІКНІК» У НЕТІШИНІ: УСІ ОХОЧІ БЕЗКОШТОВНО ПЕРЕВІРИЛИ ЗДОРОВ’Я

24 жов 2023

Сьогодні, 24 жовтня, на «медичному пікніку» у вестибюлі Палацу культури усі бажаючі мали можливість безкоштовно перевірити стан здоров’я – зміряти артеріальний тиск, перевірити кров на вміст глюкози, виміряти індекс маси тіла, пройти експрес-тестування на вірусні гепатити, отримати консультацію сімейного лікаря, невролога, акушер-гінеколога з видачею необхідних медикаментів, пройти ЕКГ-дослідження.
Фахівці Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб проводили безкоштовну вакцинацію для дорослих від дифтерії, правця та бустерну дозу проти COVID-19 у Вакцинобусі. Обласна організація Червоного Хреста надавала медичну та психологічну консультацію.
Організатори розповіли, що мета створення таких заходів – нагадати людям про те, що запобігти захворюванням набагато економніше, дешевше і краще, ніж потім витрачати кошти. Усі обстеження організму, які сьогодні проводили на «медичному пікніку» необхідні для контролю кожній людині.
Захід пройшов за ініціативи ДУ «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» у співпраці з виконавчим комітетом Нетішинської міської ради, КНП НМР «Центр ПМСД», КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» та Хмельницькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.
Відділ з організаційних питань