Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«АВТОВОКЗАЛ - ВУЛ. СОЛОВ'ЄВСЬКА» - ОНОВЛЕНО РОЗКЛАД РУХУ МІСЬКОГО АВТОБУСНОГО МАРШРУТУ

27 бер 2023

✔️У четвер, 23 березня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 27 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

✔️Рішенням виконкому затверджено: план роботи виконавчого комітету Нетішинської міської ради на ІІ кавртал 2023 року; план заходів щодо наповнення бюджету територіальної громади у 2023 році та заходи щодо економного і раціонального використання коштів бюджету громади в 2023 році.

✔️Взято до відома звіт про виконання фінансових планів комунальних підприємств Нетішинської міської ради «Книги», «ЖКО», «Центр ПМСД», а роботу їхніх керівників визнано задовільною. Взято також до відома інформацію про проведену виконавчим комітетом роботу щодо недопущення заборгованості з виплати заробітної плати, забезпечення підвищення рівня оплати праці, легалізації трудових відносин у 2022 році.

✔️Рішенням виконкому визначено території обслуговування і закріплено їх за закладами дошкільної та загальної середньої освіти Нетішинської МТГ.

Прийнято рішення про організацію і проведення триденних навчально-польових зборів з юнаками випускних класів закладів загальної середньої освіти Нетішинської МТГ та Нетішинського професійного ліцею. 25-26 квітня збори проводитимуться на навчальних базах з допризовної підготовки закладів ЗСО та професійного ліцею, а 27 квітня - на базі стрілецького тиру в/ч А1358 с. Цвітоха.

✔️Відповідно до рішення виконкому оновлено розкладу руху на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал - вул. Солов’євська».Так, кінцевими зупинками рейсу будуть автовокзал та крайня зупинка на вул. Солов’євська. Відновлено також рейс на міське кладовище – виконуватиметься у вівторок, п’ятницю та суботу.

✔️Визначено перелік та обсяги закупівель товарів робіт і послуг в умовах воєнного стану, що здійснюються без застосування відкритих торгів та/або електронного каталогу для закупівлі товару. Встановлено порядок оприлюднення результатів закупівель виконавчим комітетом та його структурних підрозділів.

✔️Надано дозвіл КП «ЖКО» на перепланування жилого приміщення (кімнати) на проспекті Незалежності, 12 та переведення нежитлового приміщення (кімнати) в житлове на проспекті незалежності, 10.

✔️Рішенням виконкому надано дозвіл на видалення зелених насаджень, відповідно до акту обстежень: ЗДО №8 «Золотий ключик», поблизу буд. №3 на пров. Миру, у районі буд. №2/10 на вул. Енергетиків. на території кладовища на вул. Б Хмельницького с. Старий Кривин.

✔️На засіданні виконкому було прийнято рішення щодо «житлових» питань: про квартирний облік; про передачу у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках; про вилучення 2-ох квартир з числа службових житлових приміщень; про включення житлових приміщень до фонду житла для тимчасового проживання громадян; про продовження громадянам терміну проживання у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян.

✔️Відповідно до рішення виконкому для 12 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань