Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

17 вересня - День усиновлення

17 вер 2023

ШАНОВНА ГРОМАДО!

????День усиновлення - це надзвичайно тепле свято людяності та милосердя, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

????Сьогодні в нашій територіальній громаді зростають 25 усиновлених дітей, 67 дітей перебувають під опікою та піклуванням, 3 дитини та 2 особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, виховуються в прийомних сім’ях.

????Зберігаючи таємницю усиновлення, ми з впевненістю можемо сказати, що завдяки їхній любові, гуманності і милосердю діти знайшли маму та тата, щасливу родину, сімейний затишок.

????Усиновлення – це не просте батьківство. Це велика відповідальність, побудована на милосерді та доброті. Це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками як з боку дорослих, так і з боку дитини.

????Гарантовані державою права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, мають забезпечити їм гідне життя, але тільки тоді, коли ми - громадяни, небайдужі до дитячих доль допоможемо відкрити нові обрії для малечі, яка має право на щасливе майбутнє

????Дякую кожній родині, яка відкрила не лише двері своєї домівки, але й своє серце, для дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Дякую вам за любов до дітей, щоденну невтомну працю, терпіння, за те, що вселяєте в їхні душі віру в добро, виховуєте достойними громадянами України.

????Бажаю усім родинам мирного неба, міцного здоров’я, взаємної любові та розуміння.

Олександр Супрунюк, міський голова