Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЯКУ ФОРМУ НАВЧАННЯ ОБРАТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ?

19 сер 2022

Управління освіти спільно з центром професійного розвитку педагогічних працівників проводить анонімне опитування педагогів, батьків та вихованців кожного закладу загальної середньої та позашкільної освіти Нетішинської МТГ.

Питання щодо початку освітнього процесу та форми навчання в закладах освіти Нетішинської МТГ хвилює всіх, хто дотичний до освіти: управлінців, педагогів, батьків та учнів.

Форму організації освітнього процесу, яка може відбуватися очно, дистанційно або очно-дистанційно (змішано), у Міністерстві освіти і науки України радять обирати залежно від безпекової ситуації в регіоні та з урахуванням думки учасників освітнього процесу.

Управління освіти спільно з центром професійного розвитку педагогічних працівників проводить анонімне опитування, щоб з’ясувати, якій формі навчання на період воєнного стану надають перевагу педагоги закладів загальної середньої та позашкільної освіти, батьки та учні 8-11 класів нашої громади у 2022/2023 н.р.

Кожна думка важлива, тому просимо учасників освітнього процесу долучитися до голосування. Опитування проводиться у кожному освітньому закладі окремо. До його завершення залишилися лічені дні.

Управління освіти