Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ УЧАСНИКИ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС!

14 гру 2022

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, які віддали свої життя та здоров’я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. Але назавжди залишиться в серцях людей невмируща пам’ять про солдатів атомного фронту.

Це день мужніх та самовідданих людей, які в 1986-ому, прийняли доленосний виклик, щоб захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС 4-го енергоблоку. Наш обов’язок – пам’ятати про учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, які є прикладом мужності, самовідданості та високого професіоналізму.

У День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС низько схиляю голову перед тими, хто віддав життя, зупиняючи «ядерний смерч» та висловлюю слова щирої подяки усім ліквідаторам за героїзм, самовідданість та мужність.

Щиро бажаю всім вам та вашим рідним жаданої Перемоги над московією, мирного неба, міцного здоров’я, життєвої енергії та сімейного затишку.

Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи.

Олександр Супрунюк, міський голова