Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ РЯТУВАЛЬНИКИ – ПРАЦІВНИКИ 3 ДПРЗ ТА 5 ДПРЗ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ !

16 вер 2022

 Вітаю вас з професійним святом. 
Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та різного роду стихій.
Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконуєте ви – рятувальники, ризикуючи власним життям. Це ви підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибуваєте на ліквідацію завалів та інших напастей. Особливо неоціненна ваша робота в нинішній час, коли Україна протистоїть у повномасштабній війні російському окупанту. 
Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.
Зі святом вас! Бережіть рідних і не будьте байдужими до інших людей! Зичу вам мирного неба, здоров`я, добробуту в родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.
Олександр Супрунюк, міський голова