Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ!

04 вер 2022

Щиро вітаю вас із професійним святом! У цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям - підприємцям, які зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяють розвитку нашої держави і Нетішинської міської територіальної громади зокрема.

Війна - найбільше випробування для підприємця. Ви не просто сплачуєте податки, підтримуючи економіку, ви з перших днів повномасштабної війни активно займаєтесь волонтерством, допомагаючи нашим героїчним воїнам. Надходження до скарбниці міської територіальної громади дають можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних питань та закупляти найнеобхідніше для ЗСУ: автомобілі, квадроцикли, різного роду спорядження.

Дякую вам за вашу небайдужість, за активну позицію, за співпрацю.

Щиро бажаю нам усім перемоги над московією, сонячного мирного неба. Невичерпної енергії вам, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам, а також надійних ділових партнерів та успіхів у всіх добрих починаннях на благо України.

Олександр Супрунюк, міський голова