Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ НЕТІШИНСЬКІ ЕНЕРГЕТИКИ - ПРАЦІВНИКИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ АЕС ТА НЕТІШИНСЬКОЇ ДІЛЬНИЦІ СЛАВУТСЬКОГО РЕМ АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО»!

22 гру 2022

22 грудня своє професійне свято відзначають працівники енергетичної галузі.

Для нашої Нетішинської міської територіальної громади, на території якої розташована Хмельницька АЕС, День енергетика є професійним святом переважної більшості її членів. Кожна нетішинська сім’я, так чи інакше, тісно пов’язана з ХАЕС. Для одних - це постійна робота і добробут, для інших - місце роботи рідних, друзів, знайомих. Від стабільної роботи підприємства та його надходжень до місцевого бюджету залежить розвиток і життєдіяльність міської територіальної громади, благополуччя мешканців загалом.

Сьогодні, коли в країні повномасштабна війна з російським агресором, коли рашисти цілеспрямовано б’ють по енергетичній інфраструктурі, а від цього неабияк потерпаємо ми – споживачі електроенергії. Ворог гадає, що такими своїми діями змусить нас «стати на коліна». Ні, ще раз - ні. Він тільки породжує в українців неймовірну лють та ненависть.

Нині, як ніколи раніше, в напруженому режимі працюють атомники, в неймовірно складних умовах – ремонтні бригади енергетиків. Вони цілодобово щодня, незважаючи на погодні умови, відновлюють зруйноване та понівечене обладнання.

Сьогодні я від всієї Нетішинської громади щиро дякую вам, шановні енергетики, за високий професіоналізм та сумління, за місяці важкої безцінної праці та недоспаних ночей, емоційного напруження і впертості, величезного бажання відновити понівечене обладнання і подати світло до наших осель.

Ми добре розуміємо вашу відповідальність і важливість того, що робите зараз. Ви – герої, завдяки яким світ бачить, що нас не можна перемогти - ми продовжуємо боротись. Ми всі обов’язково виграємо бій на енергетичному фронті!

Такої бажаної Перемоги нам всім над російською ордою і мирного неба над Україною нашою. Здоров’я вам міцного, сімейного благополуччя та родинного тепла, сили, наснаги та всіляких гараздів.

Олександр Супрунюк, міський голова