Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ СТАРОГО КРИВИНА!

07 лис 2022

Щиро вітаю вас із храмовим святом та днем села! День села – це свято, яке єднає всіх його жителів - членів нашої Нетішинської міської територіальної громади.
Це свято тісно пов’язує  минуле, сьогодення та майбутнє Старого Кривина. 
Історія села є часточкою історії нашої держави, яку творять добрі, працьовиті, щирі люди,  всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом і славною історією.
Понад 3 роки Нетішин і Старий Кривин є однією територіальною громадою. Нинішні успіхи села  - це, перш за все, успіхи його жителів, успіхи всієї міської територіальної громади. Вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села, закладається його майбутнє та зберігається його історія. Ви своєю згуртованістю, активністю та небайдужістю продемонстрували своє бажання розвитку Старого Кривина та належного благоустрою.  Неабияк вражає і ваша волонтерська згуртованість. З перших днів повномасштабної війни проти московії ви активно допомагаєте нашим мужнім воїнам ЗСУ: готуєте всілякі смаколики, плетете сітки, організовуєте різноманітні благодійні акції по збору коштів, ремонтуєте техніку для військових… Постійно перебуваєте в пошуку нових способів підримки наших захисників.  
Від щирого серця й від усієї душі зичу всім вам такої бажаної Перемоги над російським окупантом, мирного сонячного неба, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких, а мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання.  
Олександр Супрунюк, міський голова