Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНА ГРОМАДО!

23 сер 2022

23 серпня, напередодні Дня Незалежності, ми вшановуємо один з трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Це наш історичний дух, це наша гордість, слава і велич нації. Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність, є історичною пам’яттю та гордістю народу. Він є символом слави багатьох поколінь українців, пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття і культурні досягнення.
З цим символом український народ утвердив свою державність, соборність і самостійність, з ним українці відстоювали свої права та свободу, а сьогодні під синьо-жовтим прапором наші воїни захищають рідну землю від російського окупанта.
У всі часи державний прапор - священний. За нього віддавали життя і проливали кров. Повага до прапора - це повага до свого народу, його коріння і традицій. Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець, як житель великої країни, відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.
Сердечно вітаю мешканців Нетішинської міської територіальної громади з Днем Державного Прапора України. Бажаю всім перемоги, миру на нашій землі, щастя і добра! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – перемоги над московією та процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України.
Слава Україні!
Олександр Супрунюк, міський голова