Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У травні 2022 року житлові субсидії буде перепризначено автоматично без особистого звернення громадян

02 тра 2022

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 року №462 «Деякі питання надання пільг та житлових субсидій в умовах воєнного стану» сім'ям, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2021-2022 років, житлова субсидія з травня 2022 року на неопалювальний період буде перепризначена автоматично без особистого звернення громадян.

 

Таке перепризначення буде здійснюватися на підставі інформації, одержаної органами соціального захисту населення від організацій – надавачів комунальних послуг та оновленими даними про доходи осіб від ПФУ та ДПС.

Підготовча робота з перепризначення житлових субсидій на наступний період в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради уже розпочата. Тому одержувачам житлової субсидії звертатись та подавати документи не потрібно.

Наголошуємо, що незважаючи на автоматичне перепризначення житлової субсидії та воєнний стан, у разі зміни складу сім’ї або змін у майновому стані одержувачі житлових субсидій зобов’язані протягом 30 календарних днів повідомити про ці зміни управління соціального захисту населення. 

Консультацію з питань отримання та призначення житлових субсидій можна отримати по телефонах 4-15-04, 098 741 03 79.