Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ТРОЯНДОВИЙ РАЙ НЕТІШИНА

20 чер 2022

Ви помічали? У різних куточках нашого міста квітне трояндова краса. Коли здається, що час біжить невблаганно, зупиняєш погляд на яскравих квітах і насолоджуєшся красою сповна.

Їдеш, буває, як «чорна хмара» – від почутих чи прочитаних останніх новин з фронту, щоденних турбот і негараздів, чи коли налягає втома, аж тут, із квітник дивляться до тебе до тебе яскраві, різнобарвні і пишні троянди. Здіймаєш до них пониклу голову: он та яка гарна, а та – ще гарніша, а інша – ллється квітковим каскадом… І забуваються невеселі думки хоча б на якусь мить…

Тисячу різнокольорових троянд працівниками дільниці по озелененню та прибиранню територій КП «Благоустрій» було висаджено додатково тільки осінню минулого року на проспекті Незалежності (більша частина з них, майже 600 шт., поблизу буд. № 3), на площі біля адмінбудівлі виконавчого комітету. Окрім цього, осінню 2020 року також було оновлено новими 82 кущами Алею троянд, присвячену пам’яті Героям Небесної Сотні, що на проспекті Курчатова.

Бережімо красу! Нехай нетішинські троянди, які рясно та пишно квітнуть на клумбах, дарують приємні відчуття не тільки мешканцям, а й гостям нашого міста.

Відділ з організаційних питань