Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ АЕС НАДАНО ДОЗВІЛ НА ПРАВО КОРИСТУВАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЮ ДІЛЯНКОЮ ДЛЯ ЗАБУДОВИ

29 вер 2022

Сьогодні, 29 вересня, відбулась 29 сесія (позачергова) Нетішинської міської ради VIII скликання. Розпочалась вона з хвилини мовчання – данини пам’яті за загиблими, закатованими та померлими українськими воїнами і мирними жителями внаслідок повномасштабної війни росії проти нашої держави.
З метою розгляду листа ВП «ХАЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» рішенням міської ради надано згоду на передачу з державної у комунальну власність Нетішинської МТГ берегозакріплювальні споруди річки Горинь І та ІІ черги, розташовані вздовж річки Горинь.
Затверджено Нетішинській МТГ в особі міської ради проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загального користування площею 0, 2286 га, яка розташована по вул. Промислова, з цільовим призначенням як внутрішньоквартальні проїзди, пішохідні зони. Іншим рішенням міська рада надала згоду на укладення договору суперфіцію терміном на 2 роки між Нетішинською міською радою та ДП НАЕК «Енергоатом» для будівництва на цій земельній ділянці майданчика зупинки автобусів біля АПК ТрЦ Хмельницької АЕС.
Відділ з організаційних питань