Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ ПЕРЕДАНО 4 ОБ’ЄКТИ

18 сер 2022

У середу, 17 серпня, у режимі відеозв’язку відбулось дистанційне пленарне засідання 27 (позачергової) сесії Нетішинської міської ради VIII скликання. На розгляд було винесено одне питання. Розпочалось воно з хвилини мовчання – данина пам’яті загиблим, закатованим та померлим українцям внаслідок війни.

Як пояснив депутатам міський голова Олександр Супрунюк, позачергова сесія міської ради скликана на прохання ВП ХАЕС. Нагальність її проведення полягала у визначених термінах виконання прийнятих міською радою рішень. Терміни зазначені нормативно-правовими документами Кабінету Міністрів України та профільного міністерства.

Депутати підтримали проєкт рішення про безоплатне прийняття об’єктів з державної до комунальної власності Нетішинської міської територіальної громади: майданчик для проведення культурно-масових заходів по вул. Шевченка (вертолітній майданчик); елементи благоустрою міського кладовища; проїзна частина під’їзної дороги від автодороги №1 до АТП ВАТ УБ ХАЕС (вул. Ринкова); проїзна частина під’їзної дороги від автодороги №1 до піонерної бази (вул. Промислова). Цим же рішенням утворено відповідну комісію та затверджено її персональний склад.

Відділ з організаційних питань