Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ: РАДИ У ДОБРОВОЛЬЧОМУ ФОРМУВАННІ ГРОМАДИ НОВИЙ КОМАНДИР

10 сер 2022

У вівторок, 9 серпня, відбулось 26 (позачергове) пленарне засідання Нетішинської міської ради VIII скликання. На розгляд порядку денного було винесено 4 питання, які потребували оперативного прийняття рішення.

Розпочали роботу депутати з хвилини мовчання - данина пам’яті за загиблими українцями від рук російського агресора.

Міський голова Олександр Супрунюк повідомив про причину скликання позачергової сесії, про намір місцевої влади встановити пам’ятну дошку воїнам, загиблим за Україну - мешканцям територіальної громади ( біля пам’ятного знака, де вперше на Хмельниччині було піднято національний український прапор), проінформував про кількість закупленої техніки для ЗСУ за кошти бюджету територіальної громади (станом на 9 серпня закуплено 84 одиниці техніки (авто, автобуси, квадроцикли), 20 рацій та 17 тепловізорів - на суму майже 17 млн. грн.).

Рішенням сесії погоджено Олександа Ящука кандидатом на посаду командира добровольчого формування Нетішинської МТГ №1 (при державній реєстрації в Шепетівській РВА добровольчому формуванню було присвоєно порядковий №1). Цим же рішення уповноважено міського голову Олександра Супрунюка надіслати рішення міської ради разом з протоколом зборів добровольчого формування Нетішинської МТГдля командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Внесено зміни до попереднього рішення міської ради щодо складу виконавчого комітету: включено Віктора Кондрацького, директора КП «Благоустрій» та Андрія Савоченка, заступника начальника ТрЦ з персоналу ВП ХАЕС, виключено - Віктора Леляха та Олега Рахлінського.

Рішенням міської ради перейменовано заклад позашкільної освіти клуб «Юний технік» у заклад позашкільної освіти клуб «Юний технік» Нетішинської міської ради та затверджено Статут закладу в новій редакції.

Управлінню капільного будівництва виконавчого комітету передано функції замовника капітального ремонту 2-ох об’єктів: частини будівлі (укриття в підвальному приміщенні ) ліцею №2 та частини будівлі (системи вентиляції укриття в підвальному приміщенні ) Будинку дитячої творчості.

Після розгляду порядку денного депутат Олександр Шелест (Слуга народу) порушив питання необхідності цілодобової роботи аптеки в місті. У відповідь перший заступник міського голови Олена Хоменко повідомила, що міська влада зверталася до мережі аптек, які розташовані в Нетішині, з проханням працювати цілодобово. Було запропоновано видати перепустки працівникам аптек, щоб не виникало у них проблем у комендантську годину. Проте позитивної відповіді не надійшло. Мережа аптек – це приватні структури і вони самі приймають рішення щодо режиму роботи.

Вже наступного дня стало відомо, що аптека ТзОВ "Да Сігна Хмельницький" 09, що розташована по проспекту Незалежності ( поблизу "зеленого" ринку), з 1 серпня працює цілодобово.

Відділ з організаційних питань