Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: ПІДТРИМАНО П’ЯТЬ ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ

14 лют 2022

Минулої п’ятниці, 11 лютого, відбулось 19 пленарне засідання Нетішинської міської ради. Головував на ньому секретар міської ради Іван Романюк.

На розгляд було винесено більше 100 проєктів рішень, які стосувались життєдіяльності Нетішинської міської територіальної громади, переважна більшість з них, уже традиційно, земельні. 

Міською радою було підтримано 5 депутатських звернень: Катерини Янович (Самопоміч) -  про ініціювання міською радою відповідного звернення на адресу Верховної Ради України, Міністерства економіки України та народного депутата України Олени Копанчук щодо  розробки законопроєкту з підтримки легкої промисловості, як галузі в цілому, та вітчизняного виробника; Анатолія Олійника (Воля) - про належне облаштування території між буд №7 по вул. Шевченка та каналізаційно-насосною станцією КГ ВП ХАЕС, яка нині перебуває в занедбаному стані;  Світлани Абрамів (Європейська солідарність) – про відкриття на базі КНП  НМР «СМСЧ м. Нетішин» відділення гемодіалізу (вже згодом, у «Різному» депутат міської ради Валентина Щукла (Воля), медичний директор КНП «СМСЧ м. Нетішин» повідомила про те, що нині в комунальному підприємстві вже розпочаті певні кроки щодо відкриття відділення гемодіалізу – виділено приміщення та проводяться ремонтні роботи. Ініціатором цього є директор медзакладу Василь Пословський); Олени Матросової (Самопоміч) – про закупівлю для поліклініки апарату для здійснення панорамних знімків зубів;  Таміли Соболик ( За майбутнє) – про виділення коштів з місцевого бюджету для закупівлі сучасного інноваційного обладнання для кабінету математики ЗОШ№1.

 Відділ з організаційних питань