Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ПРОСПЕКТ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ - ЗАМІСТЬ ПРОСПЕКТУ КУРЧАТОВА, ВУЛИЦЯ ЧОРНОВОЛА - ЗАМІСТЬ ВУЛИЦІ МИХАЙЛОВА - МІСЬКА РАДА ПРИЙНЯЛА РІШЕННЯ ПРО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ

04 лис 2022

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

ПРОСПЕКТ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ - ЗАМІСТЬ ПРОСПЕКТУ КУРЧАТОВА, ВУЛИЦЯ ЧОРНОВОЛА - ЗАМІСТЬ ВУЛИЦІ МИХАЙЛОВА - МІСЬКА РАДА ПРИЙНЯЛА РІШЕННЯ ПРО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ

Сьогодні, 4 листопада, відбулось 30 пленарне засідання Нетішинської міської ради VIII скликання, на якому депутати розглянули майже 50 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Розпочали свою роботу місцеві обранці, уже традиційно, з хвилини мовчання - данини пам’яті за загиблими та закатованими воїнами та мирними жителями від рук російських окупантів.

Перед розглядом порядку денного до присутніх депутатів звернулась з проханням підприємець Світлана Василишина: йшлося про виділення земельної ділянки для користування (просп. Курчатова, 6) по договору-сервітуту.

Було підтримано 2 депутатські запити: Олени Матросової (Самопоміч) - про придбання та встановлення ліхтарів на сонячних батареях біля пішохідних переходах на території громади; Катерини Янович (Самопоміч) - про внесення в бюджетний запит на 2023 рік коштів для ремонту кабінету хімії ліцею №1.

Історичні літописи Нетішина та Старого Кривина поповнились сьогодні ще однією сторінкою: одноголосно міською радою було прийнято рішення про перейменування в Нетішині проспекту Курчатова - на проспект Героїв України, вулиці Михайлова - на вулицю Чорновола; у Старому Кривині: вулицю Мічуріна - на вулицю Козацька, вулицю Чкалова - на вулицю Героїв України, провулок Мічуріна – на провулок Козацький, провулок Чкалова - на провулок Героїв України.

Рішенням міської ради затверджено: Положення про службу у справах дітей виконкому; Правила благоустрою на території Нетішинської МТГ; Положення про управління соціального захисту населення виконкому, його структуру та загальну чисельність; Комплексну програму «Турбота» на 2023-20-25 роки; Програму пасажирських перевезень Нетішинської МТГ на 2023 рік; Програму пріоритетів розвитку громадського суспільства, соціокультурного простору та сприятливого клімату для залучення донорських коштів, спрямованих на розвиток громади на 2023-2924 роки; Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Нетішинської МТГ.

На розгляд міської ради були винесені питання про затвердження фінансових планів на 2023 рік 3-ох комунальних підприємств: «Благоустрій», «Агенція місцевого розвитку», «Торговий центр». Після обговорення було затверджено фінансовий план лише «Благоустрою».

Міська рада прийняла рішення про передачу управлінню капітального будівництва виконкому функції замовника капітального ремонту частини будівлі гуртожитку (просп. Незалежності, 10): заміна існуючих заповнень віконних та дверних прорізів частини 2-го поверху).

Прийнято рішення про початок процедури приватизації, відповідно до чинного законодавства, будівлі розподільчих холодильників на вул. Промислова (загальна площа 1098 кв.м), органом приватизації об’єкта визначено Фонд комунального майна м. Нетішина.

Після короткого обговорення, інколи дискусійного, міською радою були прийняті рішення блоку земельних питань, в порядку денному їх налічувалося 26.

Відділ з організаційних питань