Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ МІСЬКА РАДА ПІДТРИМАЛА ІНІЦІАТИВУ СТВОРЕННЯ ДОБРОВОЛЬЧОГО ФОРМУВАННЯ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ

18 лют 2022

У середу, 16 лютого, відбулась 20 (позачергова) сесія Нетішинської міської ради VIII скликання), головував на якій міський голова Олександр Супрунюк.

На порядок денний було винесено 6 питань.

 Міська рада затвердила Цільову програму підготовки територіальної оборони, руху опору та населення Нетішинської МТГ до національного спротиву на 2022-2025 роки (враховуючи звернення Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Міністерстива оборони України»). Така програма була прийнята  та передбачені видатки в сумі 188,6 тис. грн на удосконалення системи матеріально-технічного забезпечення територіальної оборони району.

Одноголосними були депутати при прийнятті рішення про добровольче формування Нетішинської міської територіальної громади (попередньо відбулися збори ініціативної групи, на яких ініційовано створення такого добровольчого формування з місцем його розташування у Нетішині. Ініціативною групою також обрано Василя Пундика кандидатом на посаду командира добровольчого формування Нетішинської МТГ). У рішенні міської ради зазначено: звернутися до Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України щодо включення добровольчого формування Нетішинської МТГ до загальної кількості добровольчих формувань територіальних громад та  визначення Нетішина місцем розташування добровольчого формування. Також погоджено обраного ініціативною групою Василя Пундика кандидатом на посаду командира добровольчого формування Нетішинської МТГ – відповідне звернення від імені міської ради буде направлено на адресу командира військової частини Сил територіальної оборони (м. Шепетівка) для подальшого відповідного подання на призначення  командиром).

Прийнято рішення про структуру та загальну чисельність виконавчого комітету, збільшивши на 2 штатні одиниці (інспекторів) відділ з питань оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

Внесено зміни до місцевої комплексної програми розвитку цивільного захисту Нетішинської МТГ на 2020-2024 роки: збільшено фінансування на створення та поповнення матеріального резерву для забезпечення належних умов життєдіяльності населення (300 тис. грн).

Рішенням міської ради внесено зміни до бюджету Нетішинської МТГ на 2022 рік. Зміни стосувались спрямування коштів на збільшення фонду оплати праці працівників виконавчого комітету  у зв’язку з внесеними змінами до чисельності штату виконавчого комітету та прийнятого попереднього рішення щодо видатків в рамках реалізації заходів Цільової програми підготовки територіальної оборони, руху опору та населення Нетішинської МТГ до національного спротиву.

 Відділ з організаційних питань