Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ З БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ КОМПЕНСУВАТИМЕТЬСЯ ВАРТІСТЬ ЗАКУПІВЛІ ГЕНЕРАТОРІВ

07 гру 2022

6 грудня відбулась позачергова 31 сесія Нетішинської міської ради, на розгляд порядку денної якої було винесено 3 питання.

Рішенням міської ради затверджено програму часткової компенсації вартості генераторів в умовах воєнного стану на 2022-2023 роки. Програмою передбачено компенсацію на відшкодування вартості закупівлі нових генераторів на об’єкти підприємництва, приватні домоволодіння та багатоквартирні житлові будинки. Дія програми поширюється на фізичних осіб-підприємців, власників домоволодінь, ОСББ та управителів багатоквартирних житлових будинків.

Програма передбачає залучення коштів учасників програми та бюджету Нетішинської МТГ для часткової компенсації реалізації заходів із закупівлі та оснащення побутовими генераторами об’єкти підприємництва, приватні домоволодіння та багатоквартирні житлові будинки. Інформацію з цього приводу можна отримати в управлінні економіки виконкому та КП «Агенція місцевого розвитку».

Внесено зміни до бюджету Нетішинської МТГ на 2022 рік. Серед іншого, виділено кошти в сумі 2 млн. грн на реалізацію в цьому році прийнятої Програми часткової компенсації вартості генераторів в умовах воєнного стану на 2022-2023 роки; забезпечено дефіцит коштів на заробітну плату педагогічних працівників, оскільки на 10% зменшено обсяг освітньої субвенції з державного бюджету; здійснено переміщення коштів стимулюючого характеру для працівників ліцеїв, дошкільних і позашкільних закладів освіти, працівників Нетішинського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Мрія».

Депутати проголосували також за внесення змін до місцевої комплексної програми щодо забезпечення казначейського обслуговування на території Нетішинської МТГ на 2022 рік – обсяг фінансування збільшено на 5 тис. грн (придбання мережевого кабелю для створення резервного живлення для безперебійної роботи управління державної казначейської служби України в Нетішині).

Відділ з організаційних питань