Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: ДЕПУТАТИ ПРАЦЮВАЛИ ЗЛАГОДЖЕНО ТА КОНСТРУКТИВНО

05 вер 2022

2 вересня відбулося 28 пленарне засідання Нетішинської міської ради VIII cкликання. На порядок денний було винесено 32 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Свою роботу депутати міської ради розпочали з хвилини мовчання – данина пам’яті загиблим, закатованим та померлим українцям внаслідок повномасштабної війни московії проти нашої держави.

Про роботу сектору взаємодії з громадами відділу превенції Шепетівського РУ поліції за 7 місяців поточного року звітував перед міською радою його начальник Петро Чесновський, майор поліції.

Рішенням міської ради підтримано звернення до Президента України та Верховної Ради України з проханням налагодити комунікації з родинами військовополонених захисників «Азовсталі».

Взято до відома звіт про виконання плану роботи міської ради за І півріччя 2022 року та затверджено план роботи на ІІ півріччя.

Рішенням міської ради взято до відома щорічні (проміжні) звіти про виконання у 2021 році місцевих програм: фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення на 2021-2023 роки; розвитку та підтримки комунальних підприємств охорони здоров’я і надання медичних послуг на 2021-2024 роки; співфінансування проектів у сфері капітальних ремонтів житлового фонду та благоустрою на 2021-2023 роки; благоустрою на 2020-2022 роки.

Серед прийнятих рішень міської ради: затверджено звіт про виконання бюджету Нетішинської МТГ за січень-червень 2022 року; у новій редакції затверджено статут КНП НМР «Центр ПМСД»; визначено на 2023 рік мінімальну вартість місячної оренди 1 кв. м загальної площі нерухомого майна фізичних осіб, що надається в оренду на території Нетішинської МТГ; внесено зміни до фінансового плану КП «Благоустрій» на 2022 рік та Порядку розподілу орендної плати за користування комунальним майном; взято на облік технічне оснащення щодо організації виконання функцій у сфері соціального захисту та захисту прав дітей.

Земельний блок налічував 12 питань. За результатами голосування 3 питання не мали позитивного рішення. Всі питання детально попередньо були розглянуті постійною профільною депутатською комісією, тому рішення приймалось практично без обговорення.

Відділ з організаційних питань